fbpx
Close

Βαθύ, Σαγηνευτικό, Ασυμβίβαστο …

Gucci Spring / Summer 2018

Ultra Violet το χρώμα Pantone για το 2018!

Στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη το Ινστιτούτο χρωμάτων Pantone ανακοίνωσε, όπως κάθε χρόνο, το χρώμα του 2018. Ένα χρώμα εμπνευσμένο απο τις αποχρώσεις του νυχτερινού ουρανού και την επιθυμεία να γνωρίσουμε αλλά και να πειραματιστούμε με κάθε τι καινούργιο που το συμπαν μπορεί να κρύβει.

Μεγάλοι οίκοι μόδας όπως Gucci, Loewe, Moschino και Balenciaga έχουν ήδη εμπνευστεί και δημιουργήσει συγκλονιστικά looks με όλες τις αποχρώσεις του βιολετί ειδικά για την κολεξιόν της άνοιξης .Αυτή λοιπόν η σαγηνευτική γοητεία που αποπνέει το βαθύ μωβ το κάνει απαραίτητο στο μακιγίαζ κάθε γυναίκας ειδικά τώρα την άνοιξη.

Απλό, καθημερινό, πρωινό ή βραδυνό όποιο look και αν επιλέγεις για το μακιγιάζ των ματιών σου μπορεί ευκολά να μετατραπεί σε γοητευτικό και περιπετειώδες αν βάλεις έστώ και λίγο βιολετί. Τα πορφυρά χρώματα μαλακώνουν το βλέμμα, γλυκαίνουν την όψη αλλά παράλληλα αποπνέουν έναν αέρα μυστηρίου, δημιουργώντας την επιθυμία να το ανακαλύψεις.

Για σαγηνευτικό και ασυμβίβαστο βλέμμα με έντονα μυστηριώδη διάθεση …

 

Σκιά Tom Ford Private Shadow σε απόχρωσηViolet vinyl .

 

Σκιά Urban Decay στην απόχρωση Flash

Αδιάβροχο μολύβι ματιών Urban Decay in Psychedelic Sister

Αδιάβροχο eyeliner υγρής μορφής Razor Sharp στο έντονο μώβ Retrogate

 

Ολοκλήρώστε το look των ματιών σας με την μοναδική μαρκαρα Lash Multi-Effects από την Estée Lauder σε απόχρωση Violet

Μώβ χείλη;  Μα Φυσικά!

Για τις πιο τολμηρές αλλά και για αυτές που θέλουν να κάνουν ακόμη πιο έντονη την παρουσία τους και τα βλέματα να γυρνάνε στο πέρασμα τους!  Όπως δηλώνουν και στην Pantone : «τα ματ μωβ χείλη κάνουν μια ηχηρή δήλωση ασυμβήβαστου και μή συμμόρφωσης»

Τολμήστε τα λοιπόν ειδικά με φυσικές αποχρώσεις στα μάτια !

Κραγιόν Kat VonD Everlasting liquid lipstick σε υγρή μορφή με απίστευτη διάρκεια χωρίς να στεγνώνει τα χέιλη στην μοναδική απόχρωση Roxy

Κραγιίον απο τη σειρά Boys & Girls του Tom Ford στην απόχρωση Violet

Φυσικά και δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ το μανικιούρ μας !

Η απόλυτη μώβ απόχρωση σε ματ ή γυαλιστερό αποτέλεσμα προσδίδει μια παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά και μια σαγηνευτική αίσθηση μυστηριού, σαν αυτην που κρύβουν τα χρώματα της καλοκαιρινής νύχτας.

Tom Ford Nail Lacquer in African Violet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!