fbpx
Close

Αυτό είναι το σπίτι της Cara Delevigne!

Η Cara Delevigne, το εκκεντρικό μοντέλο που μας κέρδισε με τα εντυπωσιακά της έντονα φρύδια και το κορίτσι που αγαπήσαμε για τις ιδέες της και το ανθρωπισμό της, σίγουρα έχει κάνει μία μεγάλη πορεία στο χώρο της μόδας. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε πολλά, έκλεισε δουλειές με τους σημαντικότερους σχεδιαστές και οίκους μόδας ανά τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι το διαφορετικό μπορεί να κερδίσει τα βλέμματα, καταρρίπτοντας τα ταμπού για τα girly κορίτσια του modeling κατάφερε να καθιερωθεί.

Το bio της στο Instagram account της  – το οποίο έχει περίπου 42 εκατομμύρια ακόλουθους- εδώ και χρόνια γράφει τα εξής: “Don’t worry, be happy. Embrace your weirdness. STOP LABELLING, START LIVING” , πάντως η ίδια φαίνεται να τα εφαρμόζει και να μη χάνει τον καιρό της με το τι πιστεύει ο κόσμος γι αυτήν.

Όταν αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καριέρα της στη μεγάλη οθόνη, δε φοβήθηκε να τολμήσει να ξυρίσει το κεφάλι της. Δε δίστασε να τσαλακώσει εντελώς την εικόνα της και για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «Life in a Year»  -αν και θα μπορούσε να το αποφύγει και να εμφανιστεί απλώς με ειδική περούκα-  χωρίς να ρισκάρει την καριέρα της στο modeling αποφάσισε να αλλάξει ολόκληρο το look της. Η Cara φάνηκε να το κατευχαριστήθηκε και να υποστήριξε αυτήν της την επιλογή μέχρι τέλους.

Η Cara, από το όσο τη γνωρίζουμε, δε θα μπορούσε να μένει σε ένα βαρετό σπίτι , χωρίς ταυτότητα και χαρακτήρα. Το Architectural Digest για ακόμη μία φορά αυτόν το μήνα, μας μεταφέρει στο εσωτερικό ενός σπιτιού, του δικού της. Το σπίτι της Cara βρίσκεται στο Δυτικό Λονδίνο κι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση διατηρώντας την ισορροπία στο minimal και στον cozy χαρακτήρα ενός σπιτιού , προσθέτοντας, ωστόσο, χρώμα με εκκεντρικά μοναδικά έπιπλα.

Το διαμέρισμα της διακόσμησε ο φίλος της Tom Barltett (διακοσμητής εσωτερικών χώρων και ιδρυτής του Waldo Works) και από τις φωτογραφίες φαίνεται ιδιαίτερα φωτεινό με μεγάλα παράθυρα και ξεχωριστά neon lights, που η ίδια έχει αγοράσει.

Ο ίδιος ο Barltett ανέφερε «Η Cara είναι ξεχωριστή, πάντοτε είχε αυτή τη δύναμη του χαρακτήρα» , ο χώρος της συνδυάζει την cool  της punk διάθεση με την ευαισθησία, που τη διακατέχει. «Μέσα από το σπίτι της θέλαμε να απεικονίσουμε και τον τρόπο που ζει. Σα να είναι ένα κορίτσι 25 χρονών, με φίλους τριγύρω, που πέφτει για ύπνο με jet lag μετά από ταξίδι κι έχει την ανάγκη να χουχουλιάσει.»

Αν όντως το σπίτι μας είναι ένας χώρος που εκφράζει το ποιοι είμαστε, το πως θέλουμε να ζούμε μέσα κι έξω από αυτό, με ποιους θέλουμε να το μοιραζόμαστε και ποια είναι η στάση ζωής μας, ένας χώρος που, όταν γυρνάμε , πρέπει να νιώθουμε 100%  ο εαυτός μας, στην περίπτωση του σπιτιού της Cara μάλλον ο στόχος επετεύχθη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!