fbpx
Close

Να είσαι εκεί για τους άλλους, αλλά μην ξεχνάς ποτέ εσένα…

Να είσαι εκεί για τους άλλους, αλλά μην ξεχνάς ποτέ εσένα…

Τι πιο σημαντικό από το να αγαπάς και να αγαπιέσαι; Να νοιάζεσαι και να σε νοιάζονται… Τίποτε δεν έχει μεγαλύτερη αξία αν δεν αγαπάς και δεν σέβεσαι πρώτα απ΄όλους τον ίδιο σου τον εαυτό.

Είσαι υπεύθυνος για την εικόνα που παρουσιάζεις, επίσης, είσαι υπεύθυνος και για το πόσο θα αφήσεις να σε επηρεάσουν τα γεγονότα και οι καταστάσεις που δεν έχουν λύση όσο και αν εσύ επιμένεις! Ναι, η οικογένεια και οι φίλοι είναι οι συνοδοιπόροι στη ζωή μας, προχωράμε μαζί, μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες και ανταλλάζουμε απλόχερα συμβουλές.Τι γίνεται όμως με αυτούς τους ανθρώπους που δεν μας υπολογίζουν τόσο όσο εμείς; Πόσο εύκολο είναι να υπομένεις μια καταστάση με την οποία δεν εισαι ευτυχισμένος; Στην οποία δεν νιώθεις καλά και δεν είσαι ο εαυτός σου; Δεν μπορείς για πολύ.. δεν αντέχεις. Αυτό που θέλω, εν τέλει, να σας πω είναι πως όταν αγαπάμε και προστατεύουμε τον εαυτό μας δεν σημαίνει πως δεν αγαπάμε αρκετά τους φίλους μας ή ότι τους κρατάμε έξω από κάποιες καταστάσεις. Σημαίνει απλώς ότι προστατεύουμε τον εαυτό μας. Και φυσικά δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα, σίγουρα θα υπάρξουν γεγονότα που θα μας βρούνε απροετοίμαστους.Δώστε χώρο στη ζωή σας για τους ανθρώπους γύρω σας , αλλά τον χώρο που θα μπορείτε να ελέγχετε! Δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώριες ή μιζέρια , η ζωή είναι τόσο όμορφη και καθημερινά κρύβει τόσες εκπλήξεις που πρέπει να είμαστε εκεί και να τις υποδεχόμαστε με χαρά και όχι με μούτρα!

Και μην ξεχνάτε πως…«Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει την πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου..»(Jim Morrison)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!