fbpx
Close

Ένας μήνας για το καλοκαίρι… προλαβαίνω ;

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Μάιος είναι ο μήνας που θυμάσαι ότι άλλη μια χρονιά πέρασε και δεν πάτησες το πόδι σου στο γυμναστήριο και ακόμα μία φορά πήγε τσάμπα το ετήσιο πρόγραμμα που έκανες το Σεπτέμβρη.

Και έρχεται όμως η ώρα που δειλά δειλά ξεκινάς μία Δευτέρα πρωί για το γυμναστήριο με πρώτη ερώτηση «Τι προλαβαίνουμε σε ένα μήνα;».

Μην ανησυχείς όμως δεν είσαι μόνη σου, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων ξεκινάει γυμναστήριο δύο μήνες πριν το καλοκαίρι. Αν θέλεις μία ειλικρινή απάντηση να ξέρεις πως σίγουρα δεν θα σου αρέσει. Προλαβαίνεις να τονώσεις τους μυς σου και να το καταλάβεις εσύ στον καθρέπτη σου,  ίσως λίγο και οι υπόλοιποι, αλλά μετά τον Ιούλιο που λογικά θα τα παρατήσεις και θα επιστρέψεις πάλι πίσω στα ίδια.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι «Η ολα ή τίποτα», και ούτε πρέπει να σε απογοητεύει. Κάθε μέρα άσκησης σίγουρα σου κάνει καλό στην εξωτερική σου εμφάνιση όμως πάνω από όλα στην υγεία σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα.

Ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ κιόλας!

Παράλληλα με σωστή διατροφή, ενυδάτωση και καλό ύπνο σίγουρα θα προλάβεις να δεις αλλαγές στο σώμα σου μέχρι να βγεις στην παραλία. Παρόλα αυτά βάλε τα δυνατά σου φέτος και συνέχισε να γυμνάζεσαι και μετά τις καλοκαιρινές σου διακοπές και τότε σίγουρα του χρόνου θα δεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Γιατί το καλοκαιρινό σώμα χτίζεται τον χειμώνα!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!