fbpx
Close

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016: 5 προβλήματα (και λύσεις) των μαλλιών!

daze.gr image

Η έλλειψη όγκου, οι σπασμένες άκρες, η ψαλίδα, τα θαμπά μαλλιά… σηκώστε το χέρι σας όποιες δεν έχετε τέτοια προβλήματα με τα μαλλιά σας…Σχεδόν καμία… Και αν με το ξεκίνημα της Άνοιξης, η επιθυμία για αλλαγή είναι επείγουσα, μία απλή και φυσική περιποίηση, διατηρώντας την παλιά ρουτίνα ομορφιάς, ίσως αποτελεί την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

rnrnLIGHT OFF… Θαμπά, άψυχα και ευαίσθητα μαλλιά. Όταν η τρίχα χρειάζεται χιλιάδες βατ αναζωογόνησης το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βασιστούμε σε όλα τα προϊόντα που αποκαθιστούν την ενέργεια και τη ζωντάνια των μαλλιών. Πώς αναγνωρίζουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα; Από την απλή λέξη “λάμψη” και από ένα σημαντικό συστατικό, λιναρόσπορο: πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, βοηθά στην αναδιάρθρωση του μήκους ,και χαρίζει νέα ελαστικότητα ,αντοχή και ατελείωτη λάμψη. ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ… Όπως και το δέρμα έτσι και τα μαλλιά μας υποφέρουν από την ξηρότητα και η αιτία είναι λίγο πολύ η ίδια: η έλλειψη ενυδάτωσης. Γι ‘αυτό είναι καλό να επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένα προϊόντα και ιδιαίτερα σε μάσκες ενυδάτωσης, εξειδικευμένες για ξηρά ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά. Πολύ σημαντικό θρεπτικό συστατικό είναι το argan oil, το οποίο ενισχύει την τρίχα αλλά και το τριαντάφυλλο που αποκαθιστά τη ζωτικότητα. Για εκείνους που δεν έχουν πολύ χρόνο, η εναλλακτική λύση είναι το σαμπουάν ενυδάτωσης και ειδικά σπρέι που ενεργούν πιο γρήγοραΨΑΛΙΔΑ… Είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει σχεδόν όλες τις γυναίκες και τείνει να δείξει ότι υπάρχει πλέον ανάγκη για ένα κούρεμα. Ωστόσο, πριν σπεύσετε στο κομμωτήριο, μπορείτε να αποτρέψετε ή να θεραπεύσετε με άλλο τρόπο το πρόβλημα που παρουσιάζεται όταν η τρίχα σπάει στα δύο στο κάτω μέρος, δημιουργώντας την αντιαισθητική όψη της ψαλίδας. Συνεπώς, είναι σκόπιμο να επικεντρωθούμε στην αναδιάρθρωση της, η οποία είναι απαραίτητη αν έχετε αδύναμα μαλλιά, δοκιμάζοντας μία μάσκα αναδόμησης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιείται έλαια που χαρίζουν ζωντάνια και υγεία στην τρίχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!