fbpx
Close

Ο «Χορός των Ανεμώνων» στο Grand Ballroom!

Ο  «Χορός των Ανεμώνων» στο Grand Ballroom του Hyatt Regency Hotel.
Η miss Ανεμώνη Τίμη Μουφτόγλου

To ΑΣΥΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ αναβίωσε με επιτυχία τον Φιλανθρωπικό «Χορό των Ανεμώνων» στο Grand Ballroom του Hyatt Regency Hotel το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Το Άσυλο του Παιδιού, με αφορμή τον εορτασμό 100 χρόνων λειτουργίας του, αναβίωσε τον Φιλανθρωπικό «Χορό των Ανεμώνων», το πιο κοσμικό  γεγονός της Θεσσαλονίκης, ειδικά για τις δεκαετίες του ’50 και του ’60.

Πενήντα  χρόνια περίπου μετά την τελευταία διοργάνωση του χορού αυτού, το βράδυ του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου 2019 στο Grand Ballroom του Hyatt Regency Hotel, έγινε η αναβίωση της διάσημης χοροεσπερίδας,  που την πρωτοεισήγαγε το Άσυλο του Παιδιού στα ήθη και τα ημερολόγια της πόλης. Μια γοητευτική αναπόληση στον φιλανθρωπικό αυτό  Χορό, τα έσοδα του οποίου ενίσχυαν τη λειτουργία του Άσυλου του Παιδιού, με στόχο να επιτευχθεί ο ίδιος σκοπός και σήμερα.  

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, που διέθετε εντυπωσιακά φορέματα, υπέροχους χορούς και έντονο «άρωμα» από Ανεμώνες, πραγματοποιήθηκε ένα ρομαντικό ταξίδι σε μια εποχή που χαρακτήρισε ιστορικά και κοινωνικά την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος του Ασύλου του Παιδιού, κα Μαίρη Ευθυμιάδου, η οποία ευχαρίστησε στην ομιλία της τον κόσμο που, αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες, στήριξε με την παρουσία του το Άσυλο του Παιδιού. Εξαιρετική παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου που συντόνισε την υπέροχη εκδήλωση δίνοντας την προσωπική της πινελιά.

Highlight της βραδιάς ήταν το defile με τουαλέτες που έχουν φορεθεί από κοσμικές κυρίες της Θεσσαλονίκης σε προηγούμενους Χορούς των Ανεμώνων στις δεκαετίες του ΄50 και του΄60, τις οποίες παρουσίασαν χαριτωμένες νέες κοπέλες, κόρες και εγγονές των κυριών που τις φορούσαν και όχι μοντέλα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μύησε τους καλεσμένους στην ιστορία του Χορού και μαζί με την fashion director Ντόλλυ Ζερβού αναφέρθηκαν στις τάσεις της μόδας της εποχής εκείνης και παρουσίασαν το defile.

Λήδα Παπαδοπούλου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Γιώργος Ασπασίδης (Περιφερειακός Σύμβουλος)
Η Ηρώ Τζελέπογλου με την Ιφιγένεια Κουτσουβέλη της axel accessories
Οι κυρίες του ΔΣ του Ασύλου του Παιδιού Ερρέρα, Μαυρίδου, Πούλιου, Παπαδάμου, Ευθυμιάδου, Τζιβρά, Χαβάκη, Αλεξανδρίδου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!