fbpx
Close

Voguette: Sunglasses my dear…

daze.gr image

Ένα όμορφο πρωινό σε ένα industrial loft στην καρδιά της Θεσσαλονίκης ανακάλυψα τις πιο luxury και fashion συλλογές από γυαλιά ηλίου!  Στο private showroom τρεις Sunglasses-Experts μου δημιούργησαν την ανάγκη να δοκιμάσω διαφορετικά στυλ,να ανακαλύψω τις ανάγκες μου προς τα γυαλιά ηλίου, να ταξιδέψω μέσα από νέα fashion looks και να δω τον κόσμο με «αλλά μάτια»! 

rn

Η Μαρία Αγγελούδη, Eyewear Agent των DITA και CUTLER AND GROSS μου παρουσίασε τις λεπτομέρειες που καθορίζουν την high quality  αυτών των εταιριών… Η εταιρία DITΑ έχοντας κληρονομιά 50 χρόνων με υψηλή ποιότητα, όπου για την δημιουργία ενός και μόνο σκελετού μπορεί να χρειαστούν 320 ξεχωριστά βήματα παραγωγικής διαδικασίας σε βάθος 8 μηνών, ενώ 100 δεξιοτέχνες με αφοσίωση χρησιμοποιούν έναν δαπανηρό συνδυασμό παραδοσιακών και μοντέρνων τεχνικών για να μεταμορφώσουν τα πιο φίνα μέταλλα σε πολύτιμα γυαλιά.Το Βρετανικό eyewear brand Cutler and Gross, κατασκευάζει γυαλιά ηλίου και οράσεως με επίκεντρο και αυτό την άψογη ποιότητα. Είναι συνώνυμο της επιτομής του Βρετανικού στυλ, της δημιουργικότητας και  της δεξιοτεχνίας. Ένα τέλεια μίξη δεξιοτεχνικής κληρονομιάς και τολμηρού design.

rn

 Ο Παναγιώτης Αυγουστίδης Eyewear Agent για τις εταιρίες MASSADA, THIERRY LASRY & ic! berlin μου εξηγείσαι ότι το παν είναι να έχεις δικιά σου ταυτότητα! Η Massada με έδρα την Ελβετία  στοχεύει στην  χαρά της ζωής και των πνευματικών αναζητήσεων ,στην ανέμελη οπτική παρουσία γεμάτη με αναμνήσεις ,πετυχαίνοντας εκφράσεις υψηλής αισθητικής extravaganza. Τα γυαλιά  πρεσβεύουν την κουλτούρα, την σκέψη, την εικόνα και τον ιδεαλισμό…Ο Γάλλος designer, Thierry Lasry μεγαλωμένος σε ένα υψηλά δημιουργικό περιβάλλον από πατέρα οπτικό και μητέρα designer, προχώρησε δημιουργώντας το δικό του brand γυαλιών με στόχο την ελίτ έξω από τα συνηθισμένα και την μάζα.Τα γυαλιά ηλίου THIERRY LASRY βασίζονται σε ένα νέο concept του “φουτουριστικού vintage” που ενώνει vintage επιρροές με σύγχρονα, μοντέρνα Avant-guard χαρακτηριστικά.

rn

 Απίστευτα ελαφρά, ακατανόητα ευλύγιστα και φτιαγμένα να αντέχουν, τα ic! berlin είναι κομμένα με laser και συναρμολογημένα στο χέρι. Στην ic! berlin τα πολυτελή designer γυαλιά είναι  κατασκευασμένα από εύκαμπτο ανοξείδωτο ατσάλι πάχους 0,5 χιλιοστών, από κορυφαίο acetate και από 3D εκτυπωμένο polyamide Λένε ότι είμαστε τρελοί, αλλά η τρέλα είναι που κάνει τον κόσμο να γυρίζει….

rn

Ο Αντώνης Παγκούτσος Eyewear Agent για το brand LINDBERG με ενημέρωσε για τα γυαλιά ηλίου που κυριάρχησαν φέτος στην διεθνή δημοσιότητα. Τα πιο στυλάτα, θαρραλέα μοντέλα έως σήμερα κέρδισαν 3 διεθνή βραβεία design στο Τόκυο, το Ντουμπάϊ και το Μόναχο. Οι γνώστες του design και των διεθνών επιτροπών τόνισαν την εξαιρετική δεξιοτεχνία, τα υψηλής ποιότητας υλικά και την τεχνολογική καινοτομία αυτού του brand!

rn

 Επισκεφθείτε τα επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και κάντε και εσείς την γνωριμία σας με τα  συγκεκριμένα super brands! Η εμπειρία μου ήταν μοναδική και η φιλοξενία εξαιρετική. Έμαθα, δοκίμασα, ενημερώθηκα και επέλεξα τα πιο μοντέρνα, στυλάτα και high quality γυαλιά της αγοράς.

rn

Maria Angeloudi (MARIA@DITAEYEWEAR.EU)

rn

Antonis Pagkoutsos (anp@LINDBERG.com)

rn

Photography: Nikos Papadoglou Photography

rn

Hair Stylist: Nestor Yannakis

Close