fbpx
Close

Μια διαφορετική Επίδειξη Μόδας από τον Συλλόγο Συνδρόμου Down Ελλάδος!

Μια διαφορετική Επίδειξη Μόδας από τον Συλλόγο Συνδρόμου Down Ελλάδος!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε πρόσφατα από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος μια ιδιαίτερη εβδομάδα εκδηλώσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Συνδρόμου Down, την 21η Μαρτίου! Η εβδομάδα εκδηλώσεων, περιλάμβανε αθλητικές, εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές δράσεις, εθελοντική αιμοδοσία και μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας από άτομα του Συλλόγου.

Μεταξύ άλλων ξεχώρισε η Επίδειξη Μόδας στην οποία συμμετείχαν 17 νέοι και νέες από το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, οι οποίοι έβαλαν τα καλά τους και έγιναν μοντέλα σε μία ιδιαίτερα λαμπερή βραδιά. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την ενίσχυση του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, ενώ την επιμέλεια της βραδιάς είχε η εθελόντρια Έλσα Αγοραστού.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο κ. Σταύρος Τσιφλίκης πρόεδρος του Συλλόγου Συνδρόμου Down τόνισε ότι τα παιδιά με Σύνδρομο Down, μέσα σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον μπορούν να έχουν άριστες δεξιότητες και ότι η ομορφιά δεν συμβαδίζει με τα πρότυπα που πιθανώς έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

Δείγμα της στήριξης αυτής, αποτελεί και η συγκεκριμένη δράση του cafe-bar “menta”. Συμμετέχοντας με τα μέσα που διαθέτει, υποδέχτηκε τα παιδιά του Συνδρόμου Down, τα οποία ανέλαβαν να σερβίρουν κερασμένο καφέ. Η ανάγκη για ανάδειξη των ικανοτήτων τόσο ταλαντούχων ανθρώπων, κάνει το Σύλλογο Συνδρόμου Down να συνεχίζει τις δράσεις του, με όλους εμάς να τον στηρίζουμε έμπρακτα!

Χρυσός Χορηγός και υποστηρικτής όλης αυτής της προσπάθειας ήταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του προγράμματος PAOK Action, που στάθηκε με σεβασμό και ευαισθησία δίπλα στην εβδομάδα εκδηλώσεων και στο έργο του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!