• Επανάσταση στη μόδα με τα νέα nude παπούτσια Louboutin για κάθε χρώμα δέρματος!

  Κείμενο:Κάτια Πάντσιου
  daze news

  Τα nude παπούτσια, αυτά δηλαδή σε διάφορες αποχρώσεις του μπεζ, μέχρι στιγμής ήταν πρακτικώς διαθέσιμα για γυναίκες με λευκό χρώμα δέρματος. Ο Christian Louboutin όμως, ιδιαίτερα γνωστός σχεδιαστής για τα χαρακτηριστικά τακούνια με την κόκκινη σόλα, έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα. Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε την επέκταση της nude παλέτας του σε μπαλαρίνες, με δυο επιπλέον χρώματα, το "πορσελάνινο" και το "βαθύ σοκολατί". Αυτή η καινοτομία αλλάζει για σίγουρα την γυναικεία μόδα, καθώς τώρα τα nude παπούτσια θα ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος.

  Όλες οι γυναίκες θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτό το προνόμιο που προσφέρουν, που δεν είναι άλλο από μια κολακευτική σιλουέτα. Γι' αυτό άλλωστε παραμένουν κλασσικά παπούτσια και νο1 στην καρδιά των γυναικών, αφού γίνονται ένα με το πόδι με αποτέλεσμα να το κάνουν να φαίνεται πιο μακρύ. Ωστόσο ο σχεδιαστής έχει δείξει την ευαισθησία του γύρω από το θέμα και την τάση του για αλλαγές από το 2013,όταν δημιούργησε μια σειρά με τακούνια που συμπεριέλαβε και πιο σκούρα χρώματα. Αφορμή υπήρξε, ένα μέλος την ομάδας του, όταν τόνισε ότι το μπεζ δεν ήταν το χρώμα του δέρματος της, όπως και πολλών άλλων γυναικών.

  «Έχω πελάτισσες από κάθε ήπειρο και θέλω να είναι ευτυχισμένες. Επειδή είναι κατασκευασμένα από μαλακό, εύκαμπτο matte δέρμα, τα νέα μας nude παπούτσια μιμούνται την αίσθηση του δέρματος, επιτρέποντας το παπούτσι σχεδόν να εξαφανιστεί από το πόδι.»

  Σε αυτό το σημείο είναι που έρχεται και ο αντίλογος των λίγο περισσότερο καχύποπτων που σχολιάζουν, πως όλο αυτό το σκηνικό αποτελεί έναν τρόπο για να αυξηθούν τα κέρδη του με νέο πελατολόγιο και να του αυξηθεί επίσης και το target group. Ωστόσο είναι βέβαιο, πως θα μπουν στο «παιχνίδι» και άλλες επιχειρήσεις, οι οποίες θα αυξήσουν τον ανταγωνισμό, κυκλοφορώντας στην αγορά ίδια ή παρόμοια παπούτσια σίγουρα πιο οικονομικά.

  daze news
  daze news
  daze news