fbpx
Close

Να σε προσέχεις.

Το ξέρω πως στη σημερινή εποχή, είναι πολύ δύσκολο να γίνεις αποδεκτός ακόμα και απο την ίδια σου την παρέα αν δεν ακολουθείς τις τάσεις που επιβάλλει η μόδα ή αν δεν ακούς την ίδια μουσική ή αν δεν έχεις τουλάχιστον τρια τατουάζ, χωρίς απαραίτητα να ξέρεις τι σημαίνουν όλα αυτά. Αυτό το φαινόμενο υπήρχε και παλαιότερα, δεν ήταν όμως τόσο έντονο και διαδεδομένο. Υπάρχουν παιδιά και νέοι που είναι μόνοι τους, γιατί απλά είναι διαφορετικοί. Γιατι δεν θέλουν να κάνουν τατουάζ, γιατί μπορεί να μη θέλουν ή ακόμα και να θέλουν, μπορεί να μη μπορούν να ακολουθήσουν τις τάσεις της μόδας.

Αναρωτιέμαι όμως τι κάνει η κοινωνία μας για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Αλήθεια, προβληματίζομαι… Γιατί να ονομάζουμε τους νορμάλ ανθρώπους διαφορετικούς; Ζούμε σε έναν κόσμο που καθημερινά υπάρχουν τόσα προβλήματα γύρω μας που αν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με κάτι άλλο, εκτός απο τη ζωή μας, θα ήταν να βοήθησουμε να λυθούν. Αντιθέτως, εμείς κοιτάμε πως να γίνουμε όλοι ίδιοι με τον αρχηγό της παρέας που είναι και ο πιο δημοφιλής φυσικά. Γιατί; Τα λύσαμε όλα τα άλλα και τώρα μας μένει να βρούμε τρόπους και ιδέες για το πως θα γίνουμε είδωλα στις παρέες μας;

Αυτό που πρέπει να είμαστε είναι απλά ο εαυτός μας, γιατί μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να είμαστε αρεστοί σε όλους χωρίς να χάνουμε εμάς!

Με αγάπη,Ιωάννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!