fbpx
Close

Δεν μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα..

Και αν θες τη γνώμη δεν γίνεται κιόλας! Αντιδρούμε και αλλάζουμε διάθεση όταν συμβαίνει κάτι γύρω μας που μας βρίσκει απροετοίμαστους. Δεν αναφέρομαι σε κάτι συγκεκρίμενο, ούτε όμως και σε κάτι αόριστο. Δεν μπορύμε να είμαστε προετοιμασμένοι για ότι κακό ή καλό θα συναντήσουμε μπροστά μας, και ακόμα δεν γίνεται αυτό. Η ζωή καθημερινά μας βάζει σε αρκετές δοκιμασίες όχι για να δει την αντοχή μας ή τις αντιδράσεις μας, αλλά για να μας κάνει πιο ανθεκτικούς. Τι θα κερδίαζαμε λοιπόν αν σε ότι συναντούσαμε μπροστά μας εμείς είχαμε προετοιμασμένη την αντίδρασή μας; Με μια γρήγορη σκέψη τίποτα.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος που λέει πως με τα χρόνια αποκτιέται κάποια εμπειρία και έτσι λίγο πολύ οι αντιδράσεις μας είναι οι ίδιες. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να μου συμβεί αυτό. Όχι γιατί δεν θέλω να αποκτήσω αυτή την εμπειρία, αλλά γιατί δεν θέλω να χάσω τον αυθορμητισμό μου. Αυτό δεν είναι ότι αξίζει έτσι κι αλλιώς;

Επίσης, πιστεύω πολύ σε αυτό που λένε πως όλα για τους ανθρώπους είναι. Έχουμε τόσες αντοχές και τόση υπομονή που δεν μας πάει καν το μυαλό μας. Μιλάμε για τόνους αποθέματα! Είτε λοιπόν σου έρθει κάτι καλό, πράγμα το οποίο εύχομαι, είτε απο το άλλο.. απλά άφησε τον εαυτό σου να αντιδράσει αυθόρμητα. Είναι τρελό να γίνουμε χειριστικοί ακόμα και με τον ίδιο μας τον ευατό.

Με αγάπη και ευχές για τον πιο όμορφο Ιούλιο,

Ιωάννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!