fbpx
Close

Από τι να φυλαχτώ και ποιος vα με προστατέψει…

Από τι να φυλαχτώ και ποιος vα με προστατέψει…

Ζουμε σε μία κοινωνία που ο καθένας κοιτάει καχύποπτα τον διπλανό του. Καμιά φορά συμβαίνει να κοιτάμε έντονα κάποιους ανθρώπους στα μάτια λες και θα καταλάβουμε αν είναι δολοφόνοι ή εγκληματίες. Ασυναίσθητα το βλέμα μας πηγαίνει εκει και κολλάει σαν μαγνήτης, σαν να θέλουμε να τους πείσουμε για κάτι…Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια να παρηγορήσουμε τις οικογένειες των 50 παιδιών που χάθηκαν τόσο άδικα στο Ορλάντο, αλλά και να υπήρχαν δεν ξέρω αν θα είχαν νόημα. Από τι να φυλαχτεί κανείς σήμερα; Υπάρχει απάντηση; Λέμε στα μικρά παιδιά να περνούν προσεκτικά τον δρόμο απέναντι για να μην τους πατήσουν τα αυτοκίνητα και αυτά μαθαίνουν ότι ο κίνδυνος είναι τα αυτοκίνητα ή η ταχύτητα που αναπτύσσουν. Στο μοιραίο συμβάν στο Ορλάντο που ήταν ο κίνδυνος…; Από τι έπρεπε να προσέχουν τα παιδιά και από ποιον; Ξέρετε ποσες απορίες έχω… ίσως όσες ένα παιδάκι τεσσάρων χρονών. Άπειρες!Δεν πίστευα ποτέ σε αυτό το «ήταν να γίνει..». Όχι δεν ήταν να γίνει. Ούτε στη Γαλλία, ούτε στις Βρυξέλλες ούτε πουθενά. Θα μου πείτε είναι άλλοι οι ιθύνοντες και άλλοι οι λόγοι. Εγω τα βλέπω όλα ίδια. Ζωές που χάθηκαν για το τίποτα.

Ξέρω ότι δεν είναι ένα και δύο τα άσχημα γεγονότα, ξέρω επίσης ότι ο φόβος μεγαλώνει μέρα με την ημέρα όμως η ζωή είναι πάντα εδώ και μας χαμογελάει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!