fbpx
Close

Ένα γράμμα στον εαυτό μου…

Αυτό το dazedly θα το αφιερώσω στον εαυτό μου αλλά και σε εσάς όλους εκεί έξω. Στον ευατό μου, γιατί του χρωστάω κάποιες αλήθειες και σε εσάς για να σας προτρέψω να κάνετε το ίδιο αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

“Αγαπητή Ιωάννα, το ξέρω ότι εκεί που βρίσκεσαι είσαι καλά. Επίσης, ξέρω πως οι μέρες που περνούν δεν είναι πάντα ευχάριστες γιατί σου λείπει η Ελλάδα και η οικογένειά σου, όμως ξέρω ότι αν ήσουν στην Ελλάδα θα σου έλειπε αυτο που ζεις στο Λονδίνο. Το πιο σημαντικό όμως που ξέρω και θέλω να σου πω είναι ότι σου χρωστάω μια μεγάλη συγνώμη για τις μέρες που σε πίεσα λίγο παραπάνω ενώ δεν άξιζε. Επίσης, θα ήθελα να με συγχωρέσεις για εκείνες τις στιγμές που σε έκανα να σκεφτείς πρώτα τους άλλους και σε άφησα εσένα πίσω. Λάθος μου. Επίσης, σου ζητώ συγνώμη για όλες εκείνες τις φορές που σε έκανα να πιστέψεις πως δεν ήσουν αρκετά καλή ή σε μείωσα για να αισθανθεί κάποιος άλλος καλύτερα. Τέλος, θα ήθελα να με συγχωρέσεις που έβαλα ανθρώπους στη ζωή σου και αυτοί έφυγαν και σε πλήγωσαν όταν εσύ ήσουν γεμάτη φως. Υπήρξαν φορές που ήμουν εχθρός σου αλλά να ξέρεις ότι σ’αγαπώ γι΄αυτό που είσαι σήμερα.”

Από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω κάνει…

Να μας αγαπάμε, αξίσουμε πολλά!

Με αγάπη,

Ιωάννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τα daze.gr Newsletters με όλα τα τελευταία μας νέα, αλλά και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και του σύγχρονου lifestyle!